Ring oss
076-651 01 91
Mejla oss
info@sdsskogsservice.se
KONTAKTA OSS

OM OSS

SDS Skogsservice AB proffs på trädfällning i Stockholm län

Vi kan hjälpa dig med trädfällning eller skotning  även trädgårdstjänster, skogsröjning och stängselbyggnation.

Vi utför både enklare trädfällningar och mer komplicerade fällningar. Vår kundkrets består utav allt från privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm län.
Vi är certifierade enligt PEFC Council och svenska PEFC, vi har körkort för motorsåg samt röjsåg. För att du som kund alltid ska känna dig trygg och säker är vi ett företag med bra försäkringar och har F-skatt. 

Våra utbildade och erfarna arborister har otroligt stor yrkeskunskap och vi har många års erfarenhet, verksamheten har funnit sedan 2006 och 2015 startades bolaget SDS Skogsservice. Inom marknaden för skogsarbete är vi ett företag som är stabila och starka med 8 anställda. 

Våra värderingar

Vårt uppdrag: Vi är där för att hjälpa våra kunder att lösa alla deras trädskärningsproblem, att uppfylla deras förväntningar, att tillhandahålla högkvalitativ trädskärning, grässkärning, snöborttagning och miljöledningstjänster baserat på deras behov. 

Vår vision: Att vara en professionell, pålitlig och progressiv partner för våra kunder. 

Våra mål: Optimal kundtillfredsställelse, långsiktig relation med våra kunder. 

 

Hur mycket kostar era tjänster?

Kunder vill gärna få ett prisförslag innan man väljer att fälla ett träd, dock är det svårt att fastställa ett pris för trädfällning. För att kunna bedöma arbetet med både arbetstimmar och åtgärder behöver vi besöka platsen där trädet ska fällas innan vi kan ge en offert. En konsultation på plats är självklart helt kostnadsfri och utan förbindelser. 

Är SDS Skogsservice AB försäkrat?

Företaget har två olika försäkringar, en för skador i arbetet och en som är kopplad till all vår datahantering. Tryggt och säkert kan våra kunder ta del av våra tjänster samt lämna sina personuppgifter. 

Vilka arbetstider och i vilka områden arbetar ni?

Eftersom vi är väldigt flexibla kan vi arbeta när som helst och var som helst, även på helger vid behov. Efter en förfrågan på konsultation och offert kan vi befinna oss direkt på plats efter ungefär 24 timmar. 

KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADFRITT MÖTE